Night Walk – en vandretur i mørke

Vandretur? Vil du med på en vild tur?

Det var en rigtig god tur.

Jeg vil helt sikkert anbefale turen til andre.

Nicole Larsen

Jeg har en vandretur hvor vi begiver os ud i terrænet i mørke. Grunden til denne vandretur er at jeg oplever tit personer der er tilmeldt en tur på Kiliamanjaro nærmest aldrig har gået en tur i mørke. Det kan være meget grænseoverskridende ikke at vide hvor man sætter sine fødder.

Derfor denne gåtur i det vilde danske terræn omkring Skagen nærmere betegnet Bunken Klitplantage.

Kort fortalt er det en vild og lang vandretur på 4 timer (Måske 5 timer) igennem det vilde og barske terræn. vi går igennem klitterne, plantagen og Milen. Og det hele foregår i mørke.

Kigger vi på hvor meget lys vi skal have fra månen, kan vi blive hjulpet med absolut ikke sikkert. Men skulle vi være heldige at månen skinner, kan vi muligvis spare pandelamperne. Vi tager, uanset udsigt til måneskin, selvfølgelig pandelamperne med “Better safe than sorry”.

Jeg gennemfører uanset vejr og vind

Du skal vide at jeg gennemfører vandreturen uanset hvordan vejrguderne tilsmiler os. Selvfølgelig bliver der ikke vandret hvis der er lyn og torden vejr. Men ellers skal det godt nok være ualmindelig dårlig vejr for at arrangementet bliver aflyst.

Når vi gennemfører turen uanset vejr og vind, stiller det selvfølgelig krav til dit udstyr. Der er ikke noget mere irriterende måde at måtte give fortabt fordi du ikke har styr på dit udstyr.

Udstyr jeg anbefaler

Jeg vil til enhver tid anbefale vandrestøvler. Jeg stor fan af støtten omkring anklerne vandrestøvlerne giver. Jeg har set folk være meget tæt på at vride Deres ankel men blev reddet af støvlen.

Du kan læse meget mere om vandrestøvler

Udover vandrestøvler til gå turen anbefaler jeg Goretex skal jakke og bukser. Det gode ved Goretex er at det giver kroppen mulighed for at kunne ånde. Samtidig med at det holder regnen ude. Det gør at du føles tør på kroppen, hvilket er en lækker følelse.

Det modsatte, følelsen af klamt tøj imod huden, er der ikke nogen der gider.

Tak for en god træningstur, hvor vi fik afprøvet vores udstyr og vores fysik i blæst og regn.

Keld og Jørn

Jeg bruger selv min Goretex jakke og bukser og har det siden 1996, hvor jeg købte min første meget anvendelige jakke.

Derudover skal du have en rygsæk med der kan indeholde lidt vand og hvad du ellers skal bruge.

Pandelampe

Udover ovenstående skal du selvfølgelig have en pandelampe med på vandretur. En pandelampe der kan klare mosten. Dels på denne tur og dels på andre ture du skal på i fremtiden.

Silva Headlamp Scout

Pandelampe til Kilimanjaro
Pandelampe til Kilimanjaro

En helt igennem god pandelampe fra det svenske. En pandelæampe der sagtens kan bruges på en vandretur både på Kilimanjaro og i Bunken Klitplantage. Den er godt til det som en pandelampe skal være god til.

Den kan lyse

Den anvender 3AAA batterier. Silva scout kan lyse i 35 timer på MAX eller 65 timer på LOW. Det vil sige den kan sagtens klare en Kilimanjaro tur og turen i Bunken Klitplantage.

Og så gør det jo ikke noget at den også er billig.

Se mere om Silva Headlamp Scout her. Bemærk du bliver omstillet til min samarbejdspartner friliv.dk

Læs mere om Night walk – Vandretur i mørke her

Night walk – læs meget her

Som det er nemt at høre i min video fra rekoniseringen, så glæder jeg mig som et lille barn til at have Jer med på tur. Tilmelding og praktiske detaljer her

Man fik lov at blive presset på en god måde. Helt klart en tur jeg vil anbefale

Ghita