Bestige Kilimanjaro – hvorfor?

Bestige Kilimanjaro er at udfordre dig selv

At bestige Kilimanjaro er for mange en kæmpe udfordring.  Det er altid sundt at udfordre sig selv og flytte sine grænser.

Når grænserne flyttes udvikles man lærer noget nyt om sig selv og  styrker ens personlighed. Tit kan en oplevelse være med til at hjælpe en videre, hvis man eksempelvis står et sted i livet hvor tingene er uklart eller usikkert. Og andre gange har man bare brug for en anderledes oplevelse.

Hvad end det måtte være, så vil du helt sikkert skabe et minde for livet ved at bestige Kilimanjaro.

Oplevelsen starter allerede før turen, hvor du skal i gang med træning der styrker din krop, gør dig fit og forbereder dig godt til at bestige Kilimanjaro. Træningen skal ikke undervurderes og er meget vigtig for at kunne komme igennem bestigningen.

Du vil derfor træne balancetræning, konditionstræning, styrketræning og kropsstrammetræning. Forløbet vil samtidig give dig en bedre viden og forståelse omkring træning, plus du vil lære din krop bedre at kende.

Vildeste oplevelse

At bestige Kilimanjaro oplevelsen er en meget personlig oplevelse.

Det handler ikke blot om at bestige et bjerg, du skal være forberedt på at se og føle nogle ting du ikke vidste, var en realitet.

Hvis vi skal starte med at se på hvad oplevelsen kan give personligt, så skal du være forberedt på en udvikling. En udvikling hvor du vil flytte dine grænser. Det er sundt at bryde sine grænser da det er vejen til at lære sig selv bedre at kende. De grænser vi sætter er et udtryk for, hvem vi er som personer og hvilke værdier vi har.

Derfor har vi mennesker også en tendens til at sige; længere går jeg ikke, her er min grænse. Men på denne tur skal jeg have dig til at undre dig, at prøve at se tingene i et andet perspektiv.  Et perspektiv, hvor du siger til dig selv; måske behøver det ikke at være sådan. Man skal respektere sine og andres grænser, men man skal også huske på at udfordre dem.

“I Just did it”

At bestige Kilimanjaro vil udfordre dig på en positiv måde og du vil få et nyt perspektiv på tingene efter sådan en tur. Når dagen kommer og du sidder på toppen af bjerget og kigger udover et så fantastisk en solopgang at der ikke er ord for det, vil du med sikkerhed sige til dig selv ”I Just did it”.

Lige i der vil du føle dig uovervindelig. Man vil få en følelse af sejr, man ved man har opnået et mål, gjort noget man måske ikke troede man vil kunne klare. At bestige Kilimanjaro skal nemlig ikke undervurderes. Godt nok er det som en gåtur, men der vil komme stadier, hvor det vil blive mere udfordrende jo mere man stiger i højden og måske er man lige ved grænsen til at give op.

Forbered dig selv inden du bestiger Kilimanjaro

Det kan tit være en god ide også at forberede sig mentalt inden du skal bestige Kilimanjaro.

Man kan evt. spørge sig selv, hvad vil jeg opnå på turen, hvad søger jeg, hvad er mit mål. Når man har gjort det klart for sig selv og er forberedt, vil man få det nemmere ved at håndtere udfordringerne. Det handler også meget om hvordan man selv er som person, og på hvilken måde man håndterer sine tanker og følelser.

Bestige Kilimanjaro det mest fantastiske du kan være vidne til. Du vil opleve og se de mest surrealistiske ting som du aldrig i dit liv vil glemme. Det er ikke kun på toppen oplevelsen ligger- oplevelsen er hele turen på vej op.

Du finder stor hjælp til træningen på denne side www.inBodyCare.dk