Træning til vandring

Vandretur med fokus på træning til vandrerer. Alt for mange tror at vandring er den bedste træning når du skal ud at vandre.  Turen henvender sig til vandring på flade ruter og vandring i mere kuperet terræn. Så som fjeld og bjerge. 

Mange mennesker træner nærmest ikke når de vandrer. Det kan koste skader og dermed pauser. Nogen er så heldige/dygtige at de kommer over skaden imens andre kommer til at trækkes med skaderne i meget lang tid. 

Det er typisk knæ ankel og hofte skader. Altsammen skader vi kan undgå ved at træne til at vandre. 

Jeg vil undervejs på turen bruge naturen som fitness-center og vise dig forskellige øvelser der styrker dig ift. at blive bedre til at vandre. 

Min erfaring er mange års vandring i meget forskelligt terræn. Jeg er guide/rejseleder på ture til Sverige, Norge og Tanzania – Kilimanjaro. Jeg er uddannet skolelærer og undeviser på en Idrætsefterskole. Jeg har i mange år været personlig træner dels for personer der vil tabe sig og dels for personer der gerne vil være bedre fysisk til deres sport.

Praktisk

Let oppakning

Udgangspunktet er at vandringen er med det der hedder let oppakning. Det vil sige en rygsæk på max 12 kilo. Eller 5%-10% af egen kropsvægt.  Der er absolut ingen grund til at bære for tung en oppakning på denne tur. Men omvendt det giver mening at have lidt ekstra vægt med. 

Praktisk tøj 

Det er vigtigt at du har praktisk tøj på eller med i din oppakning. Det er en af de vigtige ting når vi vanderer og vi kommer til at bruge en del tid på hvad der er smart at gøre undervejs og hvad der ikke giver mening. 

Godt fodtøj

Hvad du har på fødderne er afgørende for hvor god eller dårlig din vandretur du får. Derfor skal du selvfølgelig have enten et par gode vandresko eller støvler på. Vi kommer til at gå nogle stræk på sti-løse strækninger. Derfor kan et par støvler være et bedre valg end et par sko. Men det bestemmer du selvfølgelig selv. 

Drikkedunk

Du skal medbringe noget at drikke og din egen madpakke.

Betaling foregår på dagen.

 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Praktisk information

Dato
6. oktober 2019

Tidspunkt
Fra: 10:00
Til : 15:00

Lokation:
Grindstedhallen, Hammervej 90, Vodskov

Kort utilgængelig