Tag med i Hammer Bakker og mærk Kilimanjaro

Sammen med Rickshaw Tours and Travel inviterer jeg til en vandretur rundt på smukke udvalgte steder i bakkerne, der egner sig til at træne til en bestigning af Kilimanjaro. Undervejs vil vi tale om hvordan du kan tilrettelægge din træning til en bestigning af Afrikas højeste bjerg. Hvad er den rette hårdhed, hvordan skal du træne og hvor meget skal du træne? Jeg giver nogle gode råd, og der vil selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Hvem kan være med?

Turen i Hammer Bakker henvender sig til alle der har den mindste interesse i Kilimanjaro og bestigningen heraf. Går du med overvejelser, men mangler viden om hvor hårdt og hvor farligt det er? Er du sikker på at du vil på Kilimanjaro på et tidspunkt? Er du i tvivl om hvordan det er muligt at træne sig op til at kunne klare de 7 dage på bjerget? Hvis du kan kende noget af det ovenstående, så er turen i Hammer Bakker præcis noget for dig.

Frokost

Efter rundturen op og ned af bakkerne vil vi finde tilbage til vandreturens udgangspunkt og spise en let frokost serveret af Einar fra Rickshaw Tours & Travel.

Udstyr

“Need to have – nice to have”

Når vi har spist vil der være mulighed for at kigge på udstyr, da jeg medbragt mit eget udstyr til bestigning af Kilimanjaro. Du skal gerne have svar på hvad der er nødvendigt og hvad der dejligt at have med.

Næsten som på Kilimanjaro

Vi gør det næsten som på Kilimanjaro. Vandretur og mad efterfølgende. Dog ikke helt. Kom med en tur i skoven det bliver hygge, socialt samvær, en dejlig gåtur i naturen og sidst men ikke mindst masse Kilimanjaro snak.

Praktisk

Vi mødes ved Hammer bakker shelterplads, møgelmose vej 61 kl. 10.30 eller ved

Grindsted hallen, Hammervej 90, 9310 Vodskov, kl. 10.20 Så kører vi op til shelter pladsen sammen.

Sørg for passende tøj til en 8-10km. tur i skoven og efterfølgende mad.

Betaling DKK 50 per deltager afregnes i skoven. 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Praktisk information

Dato
8. september 2019

Tidspunkt
Fra: 10:30
Til : 13:30

Lokation:
Møgelmosevej 61, Vodskov