Kilimanjaro træning – Night walk

Kilimanjaro træning – skal du med på Kilimanjaro og aldrig gået en tur i ukendt terræn i mørke. Så er denne vandretur lige noget dig. 

Vi går en tur i mørket med vores pandelamper mærker stemningen og hvor meget anderledes det egentlig er at gå om “natten”. 

Alle kan være med. 

Turen vil foregå i terræn der kan være hårdt og til tider meget hårdt at gå i. Så forbered dig på en hård tur. Vi vil gå i naturstyrelsens arealer syd for Skagen. Lige syd for Skagen ligger også Danmarks største sandmile som vi selvfølgelig skal ind forbi. Derudover er det en barsk natur hvor vinden kan være en strid banan. Men det er jo netop derfor jeg har valgt dette område. 

Kilimanajro træning skal forsøge at komme så tæt på virkeligheden som muligt. Velvidende at det ikke kan lade sig gøre i det flad Danmark. Men træningsturen bliver hård og vi går uanset vejr og vind. (Vi går ikke hvis der bliver lyn og torden.)

Praktisk

Medbring praktisk tøj, sko/støvler, pandelampe til Kilimanjaro træning i Bunken klitplantage. 

Praktisk tøj er tøj der passer til vejret. Dvs du medbringer tøj hvori du kan holde til at vandre i små fire timer. Selv hvis vejret er regn og rusk. 

Du kan selvfølgelig også have en let oppakning med på tur, for at gøre det endnu mere ligesom på Kilimanjaro, hvor du selv skal bære din daypack. Jeg råder dig til på denne tur, ikke at have en alt for tung oppakning med. Da turen i sig selv bliver en prøvelse for de fleste.

Kilimanjaro træning og suppe

Kilimanjaro og suppe hænger sammen. Derfor har jeg selvfølgelig også arrangeret suppe på denne Kilimanjaro træning.

På et givent tidspunkt møder vi Einar fra Rickshaw Tours & Travel, der har varm suppe og flutes deltagerne. 🙂

Hvem kan deltage på Kilimanjaro træningen?

Det korte svar er ALLE man behøver ikke være tilmeldt en tur på Kilimanjaro. Det er for alle. Alle der har lyst til at snuse lidt til hvilke strabadser der er forbundet med at bestige Kilimanjaro. Kilimanjaro træningen er meget sjovere når man gør det i fællesskab. Og det er netop det vi gør her

Bookings

En Kilimanjaro træning til dig der virkelig mener det.

kr200,00


Praktisk information

Dato
18. april 2020

Tidspunkt
Fra: 20:00
Til : 01:00

Lokation:
Ålbækvej 288, Aalbæk

Kort utilgængelig